Overslaan en naar de inhoud gaan
Tigray collega's

ZOA Reünie op 4 november

ZOA bestaat dit jaar 50 jaar. Daar staan we graag bij stil, samen met iedereen die de afgelopen 50 jaar deel is geweest van onze organisatie. Werk jij voor ZOA of heb je dat in het verleden gedaan? Kom dan naar de ZOA Reünie op zaterdag 4 november en neem je partner mee!

Meld je nu aan

Zaterdag 4 november in Apeldoorn

Kom naar de ZOA Reünie!

Ontmoeting, verbinding en beleving. Dat zijn de ingrediënten van de ZOA Reünie op 4 november in de Grote Kerk in Apeldoorn. Ontmoet (oud-)collega’s, ontdek meer over het werk van ZOA in de afgelopen 50 jaar en geniet van een uniek filmconcert in samenwerking met klassiek kleinkoor Vivace.

50 jaar

ZOA bestaat dit jaar 50 jaar. Daar staan we graag bij stil met huidige en voormalige collega’s. Samen blikken we terug op het werk van ZOA in de afgelopen 50 jaar.

Wat in 1973 begon met een succesvolle actie van drie bevlogen studenten in Groningen, is nu in 2023 uitgegroeid tot een professionele noodhulporganisatie met bijna duizend medewerkers wereldwijd.

Collega in Colombia

Filmconcert

Luister tijdens de reünie naar die drie studenten van toen, die komen vertellen over dat eerste begin. Ga in gesprek met de landendirecteuren van nu, die je graag meenemen in het werk dat ZOA momenteel in hun land doet.

Geniet tijdens de reünie samen met (oud-)collega’s van een uniek filmconcert, waarin muziek van kleinkoor Vivace samenkomt met recente filmbeelden uit nood- en crisisgebieden waar ZOA momenteel aan het werk is.

ZOA 50 jaar

Werk dat, na vijftig jaar, helaas nog harder nodig is dan ooit. Werk waarvoor de bevlogen inzet van alle medewerkers en oud-medewerkers van ZOA hard nodig was, is en blijft.

Beleef het 50-jarig bestaan van ZOA samen met (oud-)collega’s en kom – eventueel samen met je partner - naar de reünie op zaterdag 4 november om 19.00 uur in de Grote Kerk in Apeldoorn!

Meld je nu aan

Ethiopië