Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA Charity Diner 2023  terugblik

Meer dan 100 ondernemers en andere relaties waren samen met diverse ZOA medewerkers te gast bij Dierenpark Amersfoort. Een inspirerende omgeving voor onderlinge ontmoeting én steun voor de enorme nood in Zuid-Sudan.  

Lees meer

ZOA CHARITY DINER

In actie voor de nood in Zuid-Sudan

Woensdag 10 mei vond het ZOA Charity Diner plaats in Dierenpark Amersfoort. Ruim 100 ondernemers en andere relaties schoven aan om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren, en geraakt te worden door de enorme uitdagingen in Zuid-Sudan. Twee werelden die, ondanks het grote contrast, een moment bij elkaar kwamen.

Elise Mannah, zangeres, verbond de verschillende onderdelen van de avond aan elkaar en wist de aanwezigen te raken met haar prachtige liederen. Financieel Manager Dierenpark Amersfoort, Natasja Kroeseklaas, gaf een inkijkje in de ontwikkelingen en uitdagingen van het prachtige familiebedrijf. Al 75 jaar zetten zij zich in voor een nog mooiere wereld voor natuur en mens.

Milou de Bruijne, Manager Programma Kwaliteit ZOA Zuid-Sudan, nam de aanwezigen mee in de enorme uitdagingen in Zuid-Sudan. Een land wat lijdt onder de gevolgen van jarenlange conflicten en steeds heftiger overstromingen. Ruim driekwart van de bevolking is slachtoffer van deze enorme humanitaire crisis.

 

Door het kopen van een stoel en bij te dragen aan diverse programma-onderdelen in Zuid-Sudan, hebben de aanwezigen een prachtig bedrag opgehaald voor de vele Zuid-Sudanezen die dagelijks worstelen om te overleven.

Een korte compilatie van deze prachtige avond treft u aan in onderstaande video:

In deze video (7:37 min) ziet u de bijdrage van Milou de Bruijne (Manager Programma Kwaliteit ZOA Zuid-Sudan)