Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA Ondernemers Event  terugblik

Ondernemers, ZOA-landendirecteuren en andere relaties waren donderdag 2 november samen met ZOA-medewerkers te gast tijdens het ZOA-ondernemers event in Doorn. We kijken terug op een geslaagde avond met ruimte voor ontmoeting, inspiratie en persoonlijke verhalen over betrokkenheid met de enorme nood van deze wereld.

Lees meer

ZOA ondernemers event

Ondernemen met Impact

Donderdag 2 november vond het ZOA Ondernemers Event plaats in Nieuw Hydepark, Doorn. Het beloofde een avond te worden vol van inspiratie en persoonlijke verhalen. De nood in de wereld is enorm. Wat mooi is het dan om elkaar te vinden in de hoopvolle overtuiging dat we samen een verschil kunnen maken voor de getroffenen van rampen en conflicten.

Fluger trapte de avond af met een inspirerende sessie getiteld ‘De beste versie van jezelf’. Aanwezige ondernemers en andere relaties kregen tijdens de sessie een inkijkje in hoe ze hun eigen talenten zo goed mogelijk kunnen benutten om te ondernemen met impact. Want zoals Fluger stelt “ je kunt de beste versie van jezelf worden door meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid gedrag en competenties”.

Jos Koppelaar, ZOA Business Ambassador en eigenaar van CareConnections, nam de aanwezigen mee in zijn verhaal hoe hij als ondernemer betrokken is geraakt bij ZOA. Jos vertelde een inspirerend verhaal over zijn reis naar Burundi en zijn drang om vanuit christelijke idealen niet zijn eigen belangen te dienen, maar zich te richten op die van een ander.

ZOA-landendirecteuren uit de projectlanden schoven aan tijdens informele subsessies met ondernemers die zich verbonden hebben aan ZOA’s projecten. De meetings hadden een fijne dynamiek. Ondernemers konden vragen stellen, werden meegenomen in de updates van alle projecten en konden eigen ideeën aanleveren. Er hing een enthousiaste en betrokken sfeer. Wat mooi is het dan ook dat tijdens een van de meetings een nieuwe ontziltingsinstallatie voor Colombia toegezegd is!