Overslaan en naar de inhoud gaan

Stille nacht, veilige nacht?

Voor mensen in crisisgebieden is er geen stille nacht. Want hoe kun je rustig slapen als je moet vluchten voor een oorlog of ramp? In landen als Syrië, Sudan en Ethiopië zijn deze Kerst miljoenen mensen op de vlucht. Met jouw steun beschermen we ze tegen kou, ziekte en honger. Maak jij het mogelijk?

Doneer nu

Lees meer

miljoenen mensen op de vlucht

Geef vluchtelingen een veilige, warme plek!

Deze winter zijn miljoenen mensen op de vlucht voor oorlog of natuurgeweld. Mannen, vrouwen, kinderen, opa’s en oma’s. In de overvolle tenten zijn de nachten niet stil, laat staan veilig. Het is koud, er wordt gestolen en door het gebrek aan hygiëne liggen besmettelijke ziektes op de loer.

Onze medewerkers zetten alles op alles om veilige plekken te bieden aan gevluchte gezinnen in landen als Syrië, Sudan en Ethiopië. In alle ellende en verdriet zien zij om naar mensen die zich onveilig en ongezien voelen. Ook zorgen ze voor een warm bed, schoon drinkwater en een gezonde maaltijd.

Help je mee om dat werk mogelijk te maken? Laten we samen zorgen voor een warme, veilige plek voor zoveel mogelijk vluchtelingen.

Geef vluchtelingen een veilige, warme plek!

Elke bijdrage is welkom en maakt verschil. Voor €54 help je bijvoorbeeld al een gevlucht gezin met een onderdakpakket. Je kunt ook als kerk of organisatie doneren.