Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerst stond hier haar warme bed..

In Oekraïne en Syrië, maar ook in Marokko, zijn huizen door oorlog of aardbeving zwaar beschadigd of volledig verwoest. Op de vrieskou zijn gezinnen totaal niet voorbereid. Help je mee om hen warmte te bieden?

Doneer nu

Lees meer

geef nu voor onderdak, kachels en dekens

Laat de vrieskou geen levens kosten

Waar eerst haar warme bed stond, ligt nu een dikke laag sneeuw. Het huis van de Oekraïense Veronika (6) werd in één klap verwoest bij een raketaanval. Alles was kapot. Haar slaapkamer, de knuffels in haar bed en haar speelgoed dat op het nachtkastje stond. 

In Oekraïne en Syrië, maar ook in Marokko, zijn huizen door oorlog of een aardbeving zwaar beschadigd of volledig verwoest. Juist in deze crisisgebieden zijn de winters verschrikkelijk koud. En bescherming tegen de kou, is er niet. Mensen hebben geen dak boven hun hoofd, geen brandstof voor de kachel, geen warme kleding. 

In deze barre omstandigheden kunnen we onze naasten in nood niet aan hun lot overlaten. Daarom bieden we winterhulp aan slachtoffers van geweld en rampen. Help je mee met een overwinterpakket?

Ja, ik help mee en geef warmte en bescherming

Voor € 35 doneer je al een overwinterpakket. Daarmee kan een gezin zichzelf warm houden met bijvoorbeeld truien, dekens en warme sokken. Je kunt ook als bedrijf of kerk doneren. 

Bekijk Veronika's verhaal: