Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA Charity Diner 2021 
overweldigend

Een warme ontmoeting van meer dan 200 ondernemers en andere relaties in het AFAS Experience Center. Een avond vol ontmoeting en inspiratie, met als hoogtepunt het hartverwarmende bedrag van maar liefst € 268,485,- voor kwetsbare mensen in Jemen.

Lees meer

ZOA CHARITY DINER

Ondersteuning van vele kwetsbare Jemenieten

Woensdag 15 september vond het ZOA Charity Diner plaats in het AFAS Experience Center. Zo’n 200 ondernemers en andere relaties schoven aan voor een goed verzorgd diner, verbinding met elkaar én verbinding met het werk van ZOA in Jemen. Een prachtige avond van warme ontmoeting, waarin het overweldigende bedrag is opgehaald van € 267.485,- voor de ondersteuning van de vele Jemenieten in uitdagende omstandigheden.

Onder het genot van een heerlijk viergangen-diner sprak Bas van der Veldt, CEO van AFAS over “Wie goed doet.. beter ontmoet!”. Pianist Jan Vayne zorgde voor de muzikale omlijsting. Gerrianne Pennings, ZOA’s projectmedewerker in Jemen, sprak over de complexe situatie in Jemen, de uitdagende leef omstandigheden van het merendeel van de bevolking, maar ook over de hoop die zij ziet voor de inwoners van dit prachtige land.

Een compilatie van deze prachtige avond treft u in onderstaande video:

In onderstaande video vertelt onze collega Gerrianne Pennings wat ZOA onder andere heeft kunnen doen in Jemen, mede dankzij de fantastische opbrengst van het Charity Diner 2021: