Steun het Corona Noodhulpfonds

Allemaal worden we geraakt door de gevolgen van het coronavirus. Alles staat op zijn kop, maar onze noodhulpteams zijn overal ter wereld al aan het werk om het virus en haar gevolgen te beperken.

We zijn er in de meest kwetsbare landen van de wereld. Landen waar normaal gesproken al een tekort aan hygiëne, medische kennis en apparatuur aanwezig is. Overvolle vluchtelingenkampen waar afstand houden geen optie is. Zonder ingrijpen zal het virus hier ontelbaar veel slachtoffers maken. Dat willen we koste wat het kost voorkomen!

Al sinds de oprichting van ZOA werken we in gebieden waar het moeilijk en onveilig is. Ook tijdens de ebolacrisis hebben we veel ervaring opgedaan. Maar we hebben jouw hulp wel nodig. Help je mee het virus in te dammen?

Ja, ik help mee

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is vooral hygiëne erg belangrijk. Maar niet iedereen heeft geld voor zeep. Daarom delen we bijvoorbeeld in vluchtelingenkampen hygiënepakketten uit, met genoeg zeep en wasmiddel voor een maand. Help je mee? Voor €38,50 help je bijvoorbeeld al zes gezinnen met een hygiënepakket!

Ja, ik draag bij aan het corona noodhulpfonds

  • Bedrag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.