Steun het Corona Noodhulpfonds

Terwijl in Nederland de maatregelen rondom het coronavirus steeds minder worden, is er op veel andere plekken in de wereld helaas nog geen sprake van ‘een nieuw normaal’. In alle landen waar ZOA werkt zijn onze noodhulpteams nog steeds keihard aan het werk om het virus en haar gevolgen te beperken.

We zijn er in de meest kwetsbare landen van de wereld. Landen waar normaal gesproken al een tekort aan hygiëne, medische kennis en apparatuur aanwezig is. Overvolle vluchtelingenkampen waar afstand houden geen optie is. Zonder ingrijpen kan het virus hier ontelbaar veel slachtoffers maken. Dat willen we koste wat het kost voorkomen!

Inmiddels konden we al honderdduizenden mensen helpen. Maar nog steeds is het risico op corona in veel landen nog reëel. De hulp is dus nog steeds nodig. Help je mee het virus ook wereldwijd in te dammen?

Ja, ik help mee

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is vooral hygiëne erg belangrijk. Maar niet iedereen heeft geld voor zeep. Daarom delen we bijvoorbeeld in vluchtelingenkampen hygiënepakketten uit, met genoeg zeep en wasmiddel voor een maand. Help je mee? Voor €38,50 help je bijvoorbeeld al zes gezinnen met een hygiënepakket!

Ja, ik draag bij aan het corona noodhulpfonds

  • Bedrag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.