Race for Refugees

Doe nu mee met jouw bedrijf(steam)!

Vitale medewerkers én hulp aan vluchtelingen en ontheemden

Dat regelmatig sporten een positief effectief heeft op de prestaties op de werkvloer en de kans op ziekte verminderd, hoeven we je vast niet te vertellen. Zeker in deze corona-tijd is sporten belangrijker dan ooit.

Tegelijkertijd zijn wereldwijd miljoenen mensen alles kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp. Met de Race for Refugees halen we geld op om hen te helpen. We racen virtueel de hele wereld over, door alle landen waar ZOA werkt. Hardlopen, klimmen, wielrennen, alles kan! We willen jou ook uitdagen door je medewerkers (als bedrijfsteam) mee te laten doen.

Wil je het jaar goed beginnen, je medewerkers stimuleren om meer te sporten, het teamgevoel versterken in de 1,5 meter samenleving én tegelijkertijd in actie komen voor vluchtelingen en ontheemden? Dan hebben wij de oplossing:

Doe als bedrijfsteam mee met de ‘Race for Refugees’

 

Hieronder vertelt Lisanne, één van de deelnemers aan de ‘Race for Refugees’, waarom ook zij meedoet.

Hoe het werkt

Het bedrijfsteam kun je hier aanmelden. Jullie nemen dan als team deel aan de ‘bedrijfsetappe’ als onderdeel van de gehele ‘Race for Refugees’. Vervolgens kies je als team een afstand die jullie gedurende het jaar gaan volmaken.

Na het aanmelden van je bedrijfsteam kun je de directe link naar jullie eigen pagina delen met je medewerkers. Zo kunnen zij zich aanmelden bij jullie team. Download hier een voorbeeldmail om te versturen aan je medewerkers.

Je medewerkers gaan vervolgens de uitdaging aan door zich bij jullie team aan te melden, een persoonlijke afstand te kiezen en zich te laten sponsoren (tip: om ze te stimuleren kun je de inleg verdubbelen).

Maak kans op een online kookworkshop

Als je je als bedrijf inschrijft ontvang je het digitale receptenboek van de ‘Vitaliteits Factory’ met voedingstips én bijpassende recepten. logo

 

Ook maak je, als je je als bedrijfsteam inschrijft en je streefbedrag behaald, kans op een online kookworkshop ‘sport & voeding’ tot max. 50 deelnemers, verzorgd door de Vitaliteits Factory.

Sportshirts met bedrijfslogo

Voor het echte teamgevoel zijn mooie ‘Race for Refugees’ sportshirts verkrijgbaar, te voorzien van een eigen bedrijfslogo (zie hieronder). De shirts zijn verkrijgbaar voor €35,- per stuk en met eigen bedrijfslogo is er een minimale afname van 15 stuks.

Bij een sponsorbedrag van € 10.000,- of meer, stellen wij de eerste 10 shirts gratis beschikbaar.

Race als bedrijf mee met de ‘Race for Refugees’


Wil je sportshirts bestellen en/of wil je meer weten over de Race for Refugees en hoe je hier als bedrijf aan mee kunt doen? Neem contact op met Annelot Hekman via de contactinformatie rechts op deze pagina.

DSC00685 1