Overslaan en naar de inhoud gaan

Chocola voor ZOA

Jullie hebben een leuke jeugdclub, actieve vrouwenvereniging of gemeentedag en willen graag in actie komen voor mensen in nood. Door chocola voor ZOA te verkopen, dragen jullie bij aan noodhulp voor mensen die het hardst worden getroffen door een oorlog of (natuur)ramp. Helpen jullie ook mee?

Lees meer

Samen in actie

Voor mensen in nood

In een verpakking zitten drie kokers met drie verschillende smaken. Een verpakking kost €5,-. 

Hoe werkt het?

De actie in drie stappen:

1. Introductie - We kijken samen wat een geschikte introductie is voor jullie actie. Er zijn meerdere opties mogelijk. Voor de jongeren hebben een leuke introductievideo die jullie zelf kunnen afspelen. Ook is het mogelijk om iemand van ZOA langs te laten komen die wat over de organisatie komt vertellen. Uiteraard kunnen jullie ook gewoon in actie komen zonder introductie. 

2. Kom in actie - De doosjes kosten €5,- en in elk doosje zitten drie kokers. Betaling gaat via een QR code. Deze kunnen we leveren op een poster, maar er zijn ook sponsorlijsteren waar bijvoorbeeld de jeugd mee op pad kan. Ook hier staat de QR code op. Op deze manier is de betaling digitaal en hebben jullie geen last van contant geld. 

3. Chocola! - Als er met sponsorlijsten is gewerkt, dan worden daarna de doosjes besteld en rondgebracht. Voor bijvoorbeeld een gemeentedag kunnen jullie vooraf een bestelling plaatsen en deze verkopen in een kraam.

Download hier de flyer (PDF)

Ja, wij willen graag meer informatie of ons aanmelden