ZOA Business Network

We zijn er - om samen te investeren in mensen

Als ondernemer wil je het verschil maken, elke dag opnieuw. Door hard te werken, plannen te maken en samen te werken. Zo verandert een ondernemer de wereld om zich heen. Dat doet ZOA ook. We zijn er op plekken waar dit het hardst nodig is. Waar een oorlog of ramp alles heeft verwoest. Juist dan bouwen we, investeren we in mensen.

Daarom werkt ZOA samen met een diverse groep ondernemers, die zich inzetten als ZOA Business Friend, als Business Ambassador of als Business Partner. Samen vormen zij het ZOA Business Network en ondersteunen zij het werk van ZOA. Financieel, maar ook met de inbreng van hun kennis en kunde. Zo zijn we er samen voor onze naaste ver weg en geven we gehoor aan Gods oproep om recht te doen en trouw te zijn aan diegenen die onze hulp nodig hebben.

Wil je ook op een betekenisvolle manier invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) door een direct verschil te maken en te investeren in mensen? Samenwerken met ZOA kan op verschillende manieren:

bedrijvenfriend Er zijn waar je het hardst nodig bent. Voor veel ondernemers is dat de reden om Business Friend van ZOA te worden. Als ZOA Business Friend steun je ons werk met een flexibel inzetbare bijdrage op basis van een minimaal bedrag per maand. Zo zijn we er samen voor mensen die door een oorlog of ramp jouw hulp heel hard nodig hebben.
bedrijvenambassador Maar wat als je zelf, direct betrokken wilt zijn? Dat kan! Als ZOA Business Ambassador steun je samen met andere ondernemers, als team, een specifiek land of project van ZOA en zet je tevens je eigen kennis, ervaring en expertise in.
bedrijvenbusinesspartner Impact maken door samen te werken in een eigen project. Ook dat is mogelijk. Verbind je als ZOA Business Partner en bouw samen met ZOA en de lokale bevolking aan een betere toekomst. Als Business Partner ben je nauw betrokken bij de opzet, voortgang en succesvolle afronding van je eigen project.

 

Maar wat betekent het nu écht om betrokken te zijn bij het ZOA Business Network? Drie ondernemers vertellen het je in onderstaande video.

Enthousiast geworden en/of wil je meer weten? We komen graag met jou in contact! Neem contact op met Michiel de Visser of Annelot Hekman via de contactinformatie rechts op deze pagina.