Overslaan en naar de inhoud gaan

Als u nadenkt over nalaten

Ruim 100 miljoen mensen wereldwijd zijn op de vlucht. Een ongelofelijk aantal, wat ons moedeloos kan maken. Maar samen met u kunnen we hoop en perspectief bieden. Wist u dat u ook ná uw leven verschil kunt maken in de levens van mensen die alles zijn kwijtgeraakt? 

Vraag hier onze brochure over Nalatenschap aan

Lees meer

Geloof in geven

Geef hoop door, laat na aan ZOA

Miljoenen vluchtelingen, waaronder 35 miljoen kinderen, zijn op de vlucht voor een ramp of conflict. Gezinnen moesten alles achterlaten, ze hebben honger en dorst. Hun wanhoop, angst en leed zijn ongelofelijk groot. Maar samen kunnen we er voor hen zijn! 

Als u komt te overlijden, dan blijven er bezittingen achter. Een woning of spullen bijvoorbeeld, maar vaak ook spaargeld. Hoe u uw erfenis verdeelt, dat legt u vast in een testament. Misschien wilt u iets nalaten aan familie of een goed doel.  Wilt u ook ná uw leven kwetsbare mensen hulp en een hoopvol perspectief bieden? Dan kunt u ZOA in uw testament opnemen. Door ZOA op te nemen in uw testament, geeft u mensen in nood kans op een toekomst. Een prachtig, blijvend teken van hoop. 

Ontvang de brochure Geloof in geven

Wilt u weten hoe u van betekenis kunt zijn voor uw naaste, ook als u er straks niet meer bent? In onze brochure over nalaten aan ZOA leest u er meer over. Vraag vrijblijvend - dus zonder enige verplichtingen - een brochure aan via de rode button:

Vraag hier onze brochure over Nalatenschap aan

Meer weten over nalaten aan ZOA 

We vertellen u graag hoe uw nalatenschap het leven van mensen in nood kan veranderen. En op welke manieren u kunt nalaten aan ZOA. We nodigen u van harte uit om voor een vrijblijvend gesprek contact op te nemen met: Monique Boom, mobiel:  +31 6 38 00 80 94, e-mail: m.boom@zoa.ngo  Yolenta Pater, mobiel: + 31 6 55 83 07 18, e-mail: y.pater@zoa.ngo

Neem contact op

Yolenta Pater – Relatiemanager Speciale Giften

Neem contact op

Monique Boom – Relatiebeheerder Nalaten

Ontvang de brochure vrijblijvend thuis

Bestel de brochure over nalaten!

Interview met Yolenta Pater

"Je kunt ook na je leven impact blijven maken"

Roelofs moeder nam ZOA op in haar testament

Lees het verhaal van Roelof Pool

Ineke Dobbe laat na aan ZOA

Alles is goed geregeld. Dat geeft mij rust.

Bekijk de video

Aad Kamsteeg over nalaten aan ZOA

Ellis laat na aan ZOA

Je kan écht iets betekenen voor mensen op de vlucht

Mevrouw Hoogendoorn laat na aan ZOA:

"Ik heb ZOA in mijn testament staan"