Overslaan en naar de inhoud gaan
Collecte-organisatoren met de ZOA-vlag voor hun huis

Alles wat je wilt weten als collecte-organisator

De collecteweek wordt gehouden van 27 maart t/m 2 april 2022. Jouw inzet als collecte-organisator is daarbij cruciaal. Juist in deze tijd waarin steeds meer mensen slachtoffer worden van oorlogen of natuurrampen is de opbrengst van de collecte heel waardevol!

Collecte 2022

Opnieuw langs de deuren

In de afgelopen jaren hebben we door de coronacrisis veel moeten improviseren rond de collecte. Twee keer organiseerden we samen een online collecte. Als het op een veilige manier kan, gaan we in 2022 ook weer langs de deur. Op deze manier halen we het meeste geld op, en kunnen we meer mensen bekendmaken met het werk van ZOA. 

In aanloop naar de collecte vind je op deze pagina alle relevante informatie voor collectecoördinatoren. Je vindt hier de actuele informatie over de collecte, kunt documenten downloaden en inloggen in CollecteKracht. Mis je informatie? Neem contact op met ons collecteteam via collecte@zoa.ngo. We helpen je graag verder!

Snel doorklikken naar...

Administratie en bestellingen

CollecteKracht

Online collecte

Digicollect

Info voor collectanten

Collectantenpagina

Hier doen we het voor!
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je een aantal veelgestelde vragen van collecte-organisatoren. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via collecte@zoa.ngo.