Overslaan en naar de inhoud gaan
Met het hele gezin in actie voor ZOA

Alles wat je wilt weten als collecte-organisator

In 2021 gingen zo'n 12.000 vrijwilligers de straat op om geld op te halen voor mensen op de vlucht. De inzet van collecte-organisatoren is daarbij cruciaal. Juist in deze tijd waarin steeds meer mensen slachtoffer worden van oorlogen of natuurrampen is de opbrengst van de collecte heel waardevol. 

Collecte 2022

Opnieuw langs de deuren

In de afgelopen jaren hebben we door de coronacrisis veel moeten improviseren rond de collecte. Twee keer organiseerden we samen een online collecte. Gelukkig konden we in 2021 weer langs de deuren. Op deze manier halen we het meeste geld op, en kunnen we meer mensen bekendmaken met het werk van ZOA. 

Op deze pagina vind je alle relevante informatie voor collectecoördinatoren. Je vindt hier de actuele informatie over de collecte, veelgestelde vragen en je kunt hier inloggen in CollecteKracht. Mis je informatie? Neem contact op met ons collecteteam via collecte@zoa.ngo. We helpen je graag verder!

Snel doorklikken naar...

Administratie en bestellingen

CollecteKracht

Online collecte

Digicollect

Info voor collectanten

Collectantenpagina

Hier doen we het voor!
 

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je een aantal veelgestelde vragen van collecte-organisatoren. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via collecte@zoa.ngo.