Overslaan en naar de inhoud gaan
Driver for ZOA in Uganda

Word transportvrijwilliger voor ZOA-medewerkers 

Ben jij op zoek naar een uitdagende vrijwilligerservaring waarin je een belangrijke rol kunt spelen bij het verwelkomen en ondersteunen van internationaal personeel? ZOA is op zoek naar enthousiaste mensen voor de rol van transportvrijwilliger.

transportvrijwilliger

Internationale ervaring met internationale ZOA-medewerkers

Als transportvrijwilliger voor HR-Onboarding zorg jij voor het vervoer van ZOA-medewerkers van en naar de luchthaven Schiphol, en indien nodig naar Apeldoorn of Doorn voor veiligheidstrainingen. Hierdoor draag je ook direct bij aan de soepele introductie van nieuwe medewerkers binnen ons internationale team.

Wat is jouw rol als transportvrijwilliger voor ZOA?

 • Ophalen van ZOA-medewerkers vanuit het buitenland op Schiphol en ze naar (het ZOA-kantoor in) Apeldoorn brengen.
 • Ophalen van ZOA-medewerkers vanuit het buitenland in Apeldoorn en ze naar Doorn brengen voor een veiligheidstraining, of vice versa.
 • Terugbrengen van ZOA-medewerkers vanuit Apeldoorn naar Schiphol.
 • Welkom heten van ZOA-medewerkers uit het buitenland en hen begeleiden bij hun aankomst in Nederland.
 • Handhaven van de ZOA-gedragscode en integriteitskaders.
ZOA-medewerker in Ethiopië

Wanneer kun je helpen?

 • Werkuren zijn in overleg. ZOA ontvangt ongeveer zes keer per jaar nieuwe medewerkers uit het buitenland tijdens de Introductory Week.
 • Houd er rekening mee dat ZOA-medewerkers 's avonds of in het weekend kunnen arriveren.
 • Het is ook belangrijk om te weten dat vluchten kunnen worden vertraagd of geannuleerd. Plannen kunnen dus op het laatste moment veranderen. De vrijwilliger wordt hiervan op de hoogte gebracht door een ZOA-medewerker.

Wat heb je nodig?

 • Een geldig rijbewijs B én beschikking over een eigen auto
 • Beheersing van de Engelse taal is essentieel, en kennis van andere talen zoals Frans, Arabisch of Spaans is een pluspunt.
 • De vrijwilliger heeft interesse in andere culturen en is bereid interculturele communicatie te ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

Als transportvrijwilliger voor HR-Onboarding maak je deel uit van een dynamisch team dat een positieve impact heeft op de levens van mensen in nood. Je krijgt de kans om je interculturele communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe culturen te leren kennen. ZOA biedt ondersteuning en begeleiding tijdens je vrijwilligerswerk en waardeert je inzet enorm.

ZOA-medewerker in Zuid-Sudan

Ik word transportvrijwilliger

Ja, ik doe mee!

Ben jij klaar om een verschil te maken in het leven van anderen? Sluit je dan aan bij ZOA als transportvrijwilliger en help ons bij het verwelkomen van ons internationale team. Meld je vandaag nog aan bij ZOA!

Stuur een mail aan Ignes 

ZOA-medewerker in Jemen