Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA Business Friend

Er zijn waar je het meeste nodig bent. Als ZOA Business Friend steun je het werk van ZOA met een flexibel inzetbare bijdrage per maand. Zo zijn we er samen voor mensen die door een oorlog of ramp jouw hulp heel hard nodig hebben.

kom in actie in noodsituaties

Bijdragen op plekken waar mensen alles zijn kwijtgeraakt

De maandelijkse bijdrage van onze ZOA Business Friends is enorm waardevol, want zo zijn we in staat om in actie te komen als de nood het hoogst is én te blijven totdat mensen weer op eigen kracht verder kunnen. Eén van onze Business Friends is Ronald Neutel. Hij vertelt waarom hij betrokken is bij ZOA:

Ronald is ondernemer in de bouw. Als Business Friend is hij al jaren betrokken bij ZOA.

"Je ziet beelden voorbijkomen van noodsituaties waar ook ter wereld en die geven een gevoel van machteloosheid. Daarom steun ik ZOA, zij zijn er als dat het hardst nodig is. We ondersteunen bij een hulpvraag en doen jaarlijks een algemene bijdrage"

Word net als Ronald ZOA Business Friend

Naast dat je een direct verschil kunt maken op heel veel plekken ter wereld, bieden wij als ZOA interessante voordelen aan onze Business Friends. Zo heb je onder andere toegang tot ons ondernemersnetwerk via LinkedIn en organiseren we elk jaar een Business Event. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van onze resultaten.

Contact met ZOA

Wil je meer weten?

Of direct aansluiten als ZOA Business Friend? Neem dan contact op met Michiel de Visser - Manager Zakelijke Relaties

Stuur een mail naar Michiel

Liever een specifiek project ondersteunen als Business Friend?

Wil je toch liever een specifiek project ondersteunen? Wij bieden onze Business Friends ook de mogelijkheid om hun eigen CO2-uitstoot te compenseren en daarbij meer te doen dan alleen bomen planten. Als Business Friend kun je, via een prachtig project in Ethiopië bomen laten planten om je uitstoot te compenseren en bij te dragen aan een beter milieu, werkgelegenheid en toekomstperspectief voor mensen zoals Angege. Zo betekenisvol kan het planten van een boom zijn.

Stuur een mail naar Michiel voor meer informatie 

Naar de projectpagina