Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA ONDERNEMERS EVENT

Op donderdag 2 november 2023 vindt het jaarlijkse ZOA Ondernemers Event plaats. Dit jaar draait het om het thema ‘Ondernemen met impact’. Het event vindt plaats van 16:00-21:00 in Nieuw Hydepark in Doorn. 

 

Lees meer

samen het verschil maken

Ondernemen met impact

Als ondernemer heb je impact, niet alleen op je bedrijf, je collega's en je klanten, maar ook op de wereld om je heen. De impact van ondernemers die bij ZOA betrokken zijn, ook wel ZOA Business Ambassadors genoemd, reikt zelfs verder dan de landsgrenzen. Wij zijn als ZOA bijzonder dankbaar voor de investeringen en de impact die zij hebben op degenen die dat het meest nodig hebben.  

Elkaar ontmoeten

Het ZOA Ondernemers Event brengt onze Business Ambassadors en de ZOA landendirecteuren fysiek samen. Het biedt gelegenheid om elkaar te ontmoeten, updates te delen en met elkaar in gesprek te gaan. Op deze manier willen we de ZOA Business Ambassadors ondersteunen om impact te kunnen blijven maken.  Ook als je nog geen ZOA Business Ambassador bent, ben je uiteraard van harte welkom. Een mooie gelegenheid om sfeer te proeven en te ontdekken of deze vorm van impact maken bij jou past.

Inspireren

Daarnaast willen we graag in jou als ondernemer investeren. Dit jaar verzorgt Fluger een sessie over 'De beste versie van jezelf', waarin je leert hoe jij je persoonlijke impact kunt vergroten.  

Jos Koppelaar, ondernemer en lid van het ZBA-team in Burundi, zal zijn persoonlijke ervaringen delen over hoe hij betrokken raakte en hoe het PIP-project het leven van jongeren in Burundi blijvend transformeert. 

Locatie en tijd

Het ZOA Ondernemers Event vindt plaats op donderdag 2 november op landgoed Hydepark in Doorn, Driebergsestraatweg 50. Het begint om 16:00 uur en eindigt om 21:00 uur, gevolgd door een gezellige borrel tot 22:00 uur. Het evenement is gratis. 

Programma

  • 16:00 Ontvangst 
  • 16:30 Inspiratie door Fluger: ‘de beste versie van jezelf’
  • 18:00  Buffet & ontmoeting 
  • 19:30 Groepssessies met de landendirecteuren 
  • 21.00-22.00 Borrel 
Netwerken

Meld je aan!

Ken je andere ondernemers in jouw netwerk die geïnteresseerd zijn in ZOA? Aarzel niet om hen mee te nemen als jouw gasten op 2 november.