Overslaan en naar de inhoud gaan

We zijn er voor vluchtelingen die honger lijden

Door corona, klimaatverandering en geweld neemt het aantal mensen met honger op de wereld extreem toe. In onder andere Ethiopië, Zuid-Sudan en Jemen is dagelijks brood voor miljoenen vluchtelingen momenteel verre van vanzelfsprekend.

Doneer nu

Lees meer

Honger teistert miljoenen vluchtelingen

Geef ons heden ons dagelijks brood

Door corona, klimaatverandering en geweld neemt het aantal mensen met honger op de wereld sinds vorig jaar extreem toe. In onder andere Ethiopië, Zuid-Sudan en Jemen hebben mensen te weinig te eten.

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’. Deze bede uit het Onze Vader spreken wij uit in vertrouwen op Gods goede zorg, maar voor mensen die op dit moment honger lijden is elke dag eten veel minder vanzelfsprekend.

Samen kunnen we er voor hen zijn met voedselpakketten of middelen om eten te kopen. Jouw gift is daarbij onmisbaar en geeft mensen in nood daadwerkelijk hoop voor de toekomst. Help jij een gezin in nood met een voedselpakket?

Ja, ik help mee en doneer voor vluchtelingen die honger lijden

Je kan ook doneren als bedrijf, kerk of een grote gift geven. Met een gift van 32 euro help je bijvoorbeeld een gezin met een voedselpakket voor vier weken. 

Bekijk de video over honger