School met de Bijbel voert actie voor drinkwater in Burundi

De kinderen van de School met de Bijbel uit Eemdijk hebben met een actie tijdens de Avondvierdaagse geld verdiend voor een schoon drinkwaterproject in Burundi.

De Wereldwinkel in de Havenstraat heeft deze actie ondersteund. Tijdens de periode van de Avondvierdaagse werd van elke verkochte Dopper waterfles (prijs € 12,50) een bedrag van € 2,50 geschonken aan de Eemdijkse school. Uiteindelijk zijn er 37 Doppers verkocht, wat goed is voor een bedrag van € 92,50. De Wereldwinkel heeft dit afgerond naar €100,00. Dit bedrag werd door bestuurslid Ria Bos-Groeneveld overhandigd aan De School met de Bijbel.

Met de aankoop van hun Dopper waterfles ondersteunden de kopers dus twee waterprojecten. Een deel van Dopper opbrengsten wordt immers al gebruikt voor een waterproject voor schoon drinkwater in Nepal. Alle kopers van een Dopper in de Vierdaagse periode: hartelijk bedankt. Jullie ondersteunden twee waterprojecten. Het kan dan ook niet anders dat het water uit de Dopper dubbel zo lekker smaakt.

overhandiging

Op maandag 13 juni kwam Rosanne van ZOA de school bezoeken om de cheque op te halen. Zij was blij verrast! Er was in totaal € 2714,20 opgehaald door de kinderen van de School met de Bijbel.

zoaeindbedrag