Night: "Ik voel me gesteund door God"

Night Christine vluchtte samen met haar zeven eigen kinderen en de vier kinderen van haar zus uit het oorlogsgebied in Zuid-Sudan naar Uganda. Daar probeert ze een nieuw leven op te bouwen. “Als ik het even niet zie zitten, wijzen mijn dochters me op de Almachtige God.”

De 42-jarige Night was in Zuid-Sudan toen haar broer voor haar ogen vermoord werd. Bekijk haar verhaal en hoor hoe ze, ondanks haar moeilijke omstandigheden, toch op Jezus vertrouwt.

 

Night: “Het leven in een kamp in Uganda is niet eenvoudig, elke dag moeten we weer afwachten of we wat te eten hebben. Mijn man is nog in Zuid-Sudan, maar sinds drie jaar heb ik niks meer van hem gehoord. Elke keer als er nieuwe vluchtelingen aankomen, vraag ik of ze hem gezien hebben. Tot nu toe ontbreekt elk spoor.

Mijn leven is niet makkelijk, maar ik voel me gesteund door de almachtige God. Hij is mijn alles en Degene die me helpt. Elke avond lees ik met mijn elf kinderen de Bijbel en geven we ons aan Hem over. Dat geeft ons kracht om door te gaan, en de hoop op een mooie toekomst…”

Laat vluchtelingen zoals Night er niet alleen voor staan. Met jouw hulp kunnen we vluchtelingen overal ter wereld helpen, met bijvoorbeeld eten, schoon drinkwater en onderdak.
Doneer nu