Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA Business Ambassadors

Direct betrokken zijn, samen met een groep andere ondernemers? Als ZOA Business Ambassador ben je gedurende meerdere jaren als team betrokken bij een eigen project. Naast een financiële bijdrage zet je je kennis en ervaring in om een direct verschil te maken.

kom in actie met je team en maak het verschil

Betrokken zijn door het delen van jouw kennis en ervaring

 

Het concept ZOA Business Ambassadors is ontstaan vanuit de gedachte dat niet alleen financiële middelen van belang zijn, maar dat ook de inzet van het eigen netwerk, de kennis en de ervaring van ondernemers ontzettend waardevol is. Eén van onze Business Ambassadors is Wim van Stenis.

Wim is ondernemer in de techniek en samen met zijn drie broers (Sander, Arjen en Karel) richtte hij “Rocks Foundation" op. Met hun team zijn ze betrokken bij een landbouw- en bijenteeltproject in Uganda en bezochten ze al meerdere keren dit gebied.

"Als ik in Uganda rondloop, dan zie ik dat we met een beetje geld, kennis en ervaring een direct verschil kunnen maken. Het betrokken zijn als ZOA Business Ambassador geeft echt een stukje voldoening en levensvreugde"

Word net als Wim ZOA Business Ambassador

Als ZOA Business Ambassador ben je voor €5.000,- per jaar, gedurende 3 jaar onderdeel van een ondernemersteam en ben je verbonden aan een land en project van ZOA. Op dit moment zijn de volgende ZOA Business Ambassadors (ZBA)-teams actief:

  • ZBA Burundi
  • ZBA Ethiopie
  • ZBA DR Congo
  • ZBA Myanmar
  • ZBA Irak
  • ZBA Uganda
  • ZBA Noodhulp

Naast de mogelijkheid om met je team het project te bezoeken en evalueren, bieden we ook diverse andere interessante voordelen aan onze Business Ambassadors. Zo heb je toegang tot ons ondernemersnetwerk via LinkedIn en organiseren we elk jaar een Business Event

Contact met ZOA

Wil je meer weten?

Of direct aansluiten als ZOA Business Ambassador? Neem contact op met
Michiel de Visser – Manager Zakelijke Relaties

Stuur een mail naar Michiel

Terug naar hoofdpagina ZOA Business Network