Compenseer uw Co2 met ZOA

Compenseer samen met ZOA uw Co2 en maak een verschil voor mens én milieu!

Gambella, een afgelegen provincie in het westen van Ethiopië, is rijk in biodiversiteit, bos en grasland en wordt over het algemeen gezien als een voedsel-zeker gebied. Echter, de enorme instroom van vluchtelingen, de grotere behoefte aan brandhout, het slechte wegennet, seizoensgebonden overstromingen en onveiligheid zorgen voor serieuze problemen.

ZOA is al sinds 1996 actief in Gambella en sinds een aantal jaren ook werkzaam op het gebied van boomaanplant in combinatie met werkgelegenheid. Het planten van bomen en het aanbieden van alternatieve vormen van brandstof zorgt hier namelijk niet alleen voor het tegengaan van ontbossing en het compenseren van Co2, het zorgt ook voor voldoende voedsel en werkgelegenheid waardoor er meer banen zijn voor alle inwoners in dit gebied. Of ze nou vluchteling zijn of niet. Op deze manier bouwen we samen aan een beter milieu én een vreedzame gemeenschap met hoop voor de toekomst!

Wilt u ook op deze unieke wijze uw Co2 compenseren waarbij zowel aandacht is voor mens als milieu? Neem dan contact met ons op, wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u!

Op dit moment compenseren de volgende bedrijven hun Co2 al via ZOA:

Friendship Cruises
Air Cruise Collection
Hannick Reizen
Incento Treinreizen
AmiGo Reizen

Staat uw naam hier binnenkort ook bij? Neem snel contact met ons op!