Compenseer uw CO2 met ZOA

Compenseer samen met ZOA uw CO2 en maak een verschil voor mens én milieu!

Bent u op zoek naar een uniek project waarin u uw eigen CO2 uitstoot kunt compenseren en wilt u meer dan alleen bomen planten? Sluit u dan vandaag nog aan bij onze missie en draag bij aan een beter milieu én werkgelegenheid en toekomstperspectief voor mensen in Ethiopië. Voor elke ton CO2 die u compenseert kunnen er 25 bomen geplant worden en werken vluchtelingen en de lokale bevolking samen aan een vreedzame, hoopvolle toekomst.

Gambella, een afgelegen provincie in het westen van Ethiopië, is rijk in biodiversiteit, bos en grasland en wordt over het algemeen gezien als een voedsel-zeker gebied. Echter, de enorme instroom van vluchtelingen, de grotere behoefte aan brandhout, het slechte wegennet, seizoensgebonden overstromingen en onveiligheid zorgen voor serieuze problemen.

ZOA is al sinds 1996 actief in Gambella en sinds een aantal jaren ook werkzaam op het gebied van boomaanplant in combinatie met werkgelegenheid. In dit unieke project in het Bonga gebied in Gambella biedt ZOA mensen de mogelijkheid om een eigen inkomen te verdienen door het planten van bomen. Hierbij werken vluchtelingen en lokale gemeenschappen samen. Zo verbeteren ze hun eigen leefomstandigheden, werken ze aan een vreedzame gemeenschap en strijden tegelijkertijd tegen klimaatverandering.

Wilt u ook op deze unieke wijze uw CO2 compenseren waarbij zowel aandacht is voor mens als milieu? Neem dan contact met ons op, wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u!

Op dit moment compenseren de volgende bedrijven hun CO2 al via ZOA:

Friendship Cruises
Air Cruise Collection
Hannick Reizen
Incento Treinreizen
AmiGo Reizen
Product for Product
SamSam 

Staat uw naam hier binnenkort ook bij? Neem snel contact met ons op!